Termékeink Kapcsolat Főoldal
Szolgáltatásaink Cégünkről Letöltések
Akciók Ajánlatkérés Költségcsökkentés
ikon Telefonközpontokikon Telefonközpont tartozékokikon IP eszközök
ikon Telefonokikon Routerek, Switchekikon Díjszámláló programok
ikon Használt berendezésekikon ikon
bullet Taxameter
bullet TaxaWin
TaxaWin
Taxawin v2.0

Windows alapú telefon hívásadat feldolgozó és elemző rendszer

 
Gyors és hatékony vállalati telefondíj elszámoló rendszer

Gyorsaságát a 32 bites operációs rendszer erőforrásait kihasználó adatbázis kezelőjének köszönheti, hatékonyságát pedig a jól felépített menürendszernek és a grafikus gyorsbillentyűknek, melyekkel a legfontosabb funkciók egy kattintással lehívhatók.

Hívások részletezése, összegzése különféle szempontok alapján

Fővonalak, mellékek, költséghelyek, költséghely struktúrák, személyi kódok alapján készíthetők részletezett illetve összesített hívás listák, melyek elmenthetők későbbi elemzéshez, nyomtathatók a felhasználó által beállított stílusban, exportálhatók más táblázat illetve adatbázis kezelő rendszerekbe további feldolgozás céljából.

Helyszínfüggő adatok

Telefonalközponti mellékek, fővonalak, személyi kódok és paramétereik nyilvántartása táblázatos formában. A keresési, szűrési lehetőségek megkönnyítik a több száz vagy ezer adat karbantartását. Szöveges import / export lehetőség.

Többféle adatgyűjtési lehetőség

A telefonközpont által küldött adatok gyüjtése történhet folyamatos (online) üzemben, helyi hálózaton keresztül vagy adatgyüjtő pufferrel melyből az adatok akár közvetlenül soros vonalon akár modem segítségével távolról vagy akár a helyi ethernet hálózaton (intraneten) keresztül is lekérdezhetők.

Egyszerű, gyors telepítés

A rendszert CD-ről lehet telepíteni és az alapbeállítások után (Telepítési hely kiválasztása térképről egy kattintással és a telefon alközpont típusának kiválasztása listából) azonnal működőképes. Automatikusan rögzíti az új mellékszámokat, személyi kódokat.

A hívásadatok díjának kiszámítása

Többfunkciós díjszámítási lehetőség a fővonalak üzemmódjától függően. Tarifaimpulzus vagy indítójel figyelembevétele esetén a hívás díját az impulzusok számából vagy a hívás időtartama alapján számítja ki a rendszer. Ennek hiányában pedig, a fővonalakra jellemző becsült kapcsolási időt figyelembevéve, a hívás időtartamából, egy kódtáblázat alapján számítja ki a rendszer a hívás díját.

Statisztikák, diagramok különféle szempontok szerint

A telefonközpont fővonalainak illetve mellékeinek forgalma grafikusan is megjeleníthető különböző szempontok alapján. Így figyelemmel kísérhető és szükség esetén módosítható a telefonalközpont optimális beállítása.

Az üzemeltetéshez szükséges feltételek

A TaxaWin hívásadat feldolgozó rendszer olyan IBM PC kompatibilis számítógépen futtatható, amelyen az alábbi operációs rendszerek valamelyike üzemel: Windows 98SE, ME, vagy Windows NT4, 2000, XP. A telepítési hely igénye kb. 20 MB. Az adatgyűjtés során egy hívásadat helyigénye kb. 200 byte.

A rendszer felépítése

A feldolgozó rendszer Borland Delphi programfejlesztő rendszerben íródott, amely igen hatékonyan kihasználja a fent említett 32 bites operációs rendszerek előnyeit. Az adatokat a rendszer egy helyi adatbázisban tárolja, melyet a Borland adatbázis motorján keresztül ér el. Ez az adatbázis kezelő, kihasználva a 32 bites operációs rendszert, igen nagy sebességű adatelérést biztosít.

A TaxaWin v2.0 hívásadat feldolgozó program  nettó ára: 69.000.-

Helyszínfüggő programozás, adatbetöltés, installálás: 20.900.-

A "Letöltések" menüpont alatt található leírás és demo szoftver.

fel
Taxawin v1.3 Light

Felmerült az igény, hogy a kisebb kapacitású telefon alközpontok tarifikációját ne az elavultnak számító DOS operációs rendszer alatt futó Taxameter, hanem valamilyen, a Windows grafikus és hálózatkezelő tulajdonságait kihasználó termékkel oldjuk meg. Ugyanakkor a Taxawin rendszer mind szolgáltatásaiban, mind árát tekintve magasnak tekinthető kis vonalszámú alközpontok esetén. Ebből a gondolatmenetből kindulva készítettük el a Taxawin egyszerűsített változatát, amely árkategóriáját tekintve a DOS-os Taxameter nagyságrendjébe esik.

A változat az alábbi működési feltételeket tartalmazza:

  • Nincs hardver kulcs, viszont a használathoz az interneten kell regisztrációs kulcsot kérni. Ez a honlapon megtehetÅ‘.
  • Maximális mellékszám: 32db
  • Maximális fÅ‘vonalszám: 12db
  • Maximális pinkódszám: 64db
  • Egyetlen alközpont adatainak kezelése
  • Nincs automatikus feldolgozás és listakészítés
Egyéb pontjaiban működése és szolgáltatásai megegyeznek a Taxawin teljes verziójával.

A TaxaWin v1.3 Light hívásadat feldolgozó program  nettó ára: 35.000.-

Helyszínfüggő programozás, adatbetöltés, installálás: 19.000.-

fel
office@cobacom.hu; Tel.: +36-30 990 2825; +36-30 996 2450webdesign: b-gs.hu