Termékeink Kapcsolat Főoldal
Szolgáltatásaink Cégünkről Letöltések
Akciók Ajánlatkérés Költségcsökkentés
ikon Telefonközpontokikon Telefonközpont tartozékokikon IP eszközök
ikon Telefonokikon Routerek, Switchekikon Díjszámláló programok
ikon Használt berendezésekikon ikon
bullet IP adapterek
bullet IP telefonok
IP adapterek
termekkepLinksys PAP2 IP adapter

Szélessávú hálózatokon használható VoIP telefon adapter. Két analóg telefon vagy analóg telefonalközpont csatlakoztatható hozzá. A VoIP telefon portok a NeoPhone internetes telefonszolgáltatóval vehetők igénybe. Az eszköz Ethernet hálózaton keresztül konfigurálható.

Főbb jellemzők:

    * Az IEEE802.3 10Base-T és az IEEE802.3u 100Base-TX működés automatikus felismerése
    * Kompatibilis az IEEE802.3 10Base-T és az IEEE802.3u 100Base-TX szabványokkal
    * két analóg telefon port
    * webböngészÅ‘n keresztül konfigurálható (minimum Internet Explorer 4.0 vagy Netscape 4.0 szükséges)


Az adapter nettó ára: 18.500.-
fel
termekkepLinksys SPA2102 VOIP telefon adapter

Linksys SPA2102-EU VOIP telefon adapter beépített routerrel.
Olcsó, könnyű telepíteni, egyszerű használni. Az SPA2102-vel a meglévő IP-alapú Ethernet hálózathoz tudja kapcsolni analóg telefonját vagy faxkészülékét. A VOIP szolgáltatás a meglévő szélessávú internetkapcsolatot felhasználva csökkenti a telefonköltségeket.
Az adapter két POTS porttal rendelkezik, melyre analóg telefonok és faxkészülékek csatlakoztathatók. Két RJ45-ös csatlakozóval rendelkezik (LAN-WAN)
Így csatlakoztathatja a készüléket a már meglévő otthoni, vagy irodai ethernet hálózathoz (LAN) és csatlakoztathatja a szélessávú internet elérést biztosító modemhez, vagy esetleg routerhez (WAN). A berendezés azonnal konfigurálható a végfelhasználó vagy a szolgáltató által. Az SPA 2102 adatcsomagokká alakítja a hangot. Nemzetközi szabványokat használ fel a hang- és adattovábbításhoz a megbízható fax- és hangszolgáltatás érdekében.
Webböngésző és a csatlakoztatott telefon billentyűzetének segítségével, interaktív menürendszeren keresztül konfigurálható.
A Linksys felismerte, hogy a biztonság alapvető kívánalom a végfelhasználók számára, ezért az SPA2102 támogatja a legkorszerűbb titkosítási eljárásokat.

A doboz tartalma:
- Linksys SPA 2102 Voip telefon adapter
- Gyorstelepítési útmutató
- Ethernet hálózati kábel
- Telefonkábel
- Hálózati tápegység

Az adapter nettó ára: 13.950.-
fel
termekkepLinksys SPA3102-EU VOIP átjáró (gateway) beépített routerrel.

VoIP átjáró:
Olyan általában több telefonportos berendezés, mely átjárást biztosít a hagyományos telefonok, telefonrendszerek és az IP hálózat között, valamint alapvető telefonközponti funkciókat is képes ellátni.
AZ SPA sorozat segítségével a meglévő analóg telefon-készülék vagy a telefon alközpont könnyedén VOIP-képessé tehető! Kompatibilis az összes hazánkban forgalmazott 06-21-es VOIP szolgáltatóval, és minden analóg eszközzel!
Olcsó, könnyű telepíteni, egyszerű használni. Az SPA 3102 a meglévő IP-alapú ethernet hálózathoz tudja kapcsolni analóg telefonját, vagy faxkészülékét. A VOIP szolgáltatás a meglévő szélessávú internetkapcsolatot felhasználva csökkenti a telefonköltségeket. Áramszünet, vagy az internetkapcsolat megszakadása esetén a készülék automatikusan átáll a hagyományos telefonvonal használatára.
A QoS technikának köszönhetően a hangcsomagok elonyt élveznek az adatcsomagokkal szemben. Ezáltal javul a minőség.
Webböngészo és a rácsatlakoztatott telefon billentyűzetének segítségével, interaktív menürendszeren keresztül konfigurálható.
A Linksys felismerte, hogy a biztonság alapvető kívánalom a végfelhasználók számára, ezért az SPA3102 támogatja a legkorszerűbb titkosítási eljárásokat.

Főbb tulajdonságok:

* Fizikai Interfész:
- 2 RJ-45 Port LAN és WAN- Ethernet 10BaseT Interfész (IEEE 802.3)
- 1 RJ-11 FXS Port - analóg telefon
- 1 RJ-11 FXO Port - Telco, vagy PBX kapcsolat
- PPPoE vagy Kábel modem (Internet)
- SIP Protokoll támogatása
- Audio Codec:
- G.711 (A-law és -law); G.726 (16/24/32/40 kbps)
- G.729 A;  G.723.1 (6.3 kbps, 5.3 kbps)
- FAX, DHCP, QoS, VLAN - Támogatása

Támogatás:
- SIP & STUN protokoll
- IP cím kiosztás: DHCP vagy statikus
- várakoztató zene (Music on hold)
- a hívó identitásának a kijelzése (név, telefonszám)
- a hívó identitásának visszatartása
- kopogtatás/kopogtatás letiltás
- kopogtatás a hívó identifikációjával (név, telefonszám)
- a hívó identitásának a visszatartása
- hívásátirányítás: foglalt esetben, nem válaszol esetben, mindig
- hívásátadás
- hívások lezárása
- visszahívás funkció
- visszahívás foglalt esetben
- gyorshívás
- híváslezárás egy meghatározott összeg túllépése esetén
- különböző csengőhangok
- figyelmeztető hang üzemzavar esetén

A doboz tartalma:
- Linksys SPA 3102 Voip telefon gateway
- Gyorstelepítési útmutató
- Ethernet hálózati kábel
- Telefonkábel
- Hálózati tápegység

Az adapter nettó ára: 16.550.-
fel
termekkepLinksys VoIP Wireless-G router + 2 telefon port

Termék tulajdonságok

Vezeték nélküli-G ADSL Gateway (Átjáró) 2 Telefon porttal, Mindent-az- Egyben megoldás az Internet és telefon kapcsolathoz
• ADSL2+Modem, Internet megosztó Router, 4-portos Switch és Vezeték nélküli-G Hozzáférési Pont egy dobozban.
• A nagy sebességű ADSL2+Modem gyors, „Mindig a hálózaton" Internetes kapcsolatot biztosít.
• Kapcsolódjon otthoni számítógépéről és más vezeték nélküli eszközéről a Gatewayre és az internetet használó Vezeték nélküli Acces pointra, vagy kapcsolódjon közvetlenül a 4 portos Ethernet Switch-vel
• 2 db szabvány telefon csatlakozó engedélyezi a jó tulajdonságokban gazdag, DSL Internet kapcsolaton keresztüli telefon szolgáltatást

Termék leírás

A Linksys Vezeték nélküli ADSL Gateway 2 db Telefon porttal a „mindent az egyben megoldás" az Interenetes kapcsolatra. Az ADSL Modem funkció fantasztikusan gyors internetes kapcsolatot nyújt, sokkal gyorsabbat, mint a betárcsázós kapcsolat és még a telefon vonalat sem foglalja.
Csatlakoztassa számítógépeit a Gateway-hez a beépített 4 portos 10/100 Etherneten keresztül. Igényeinek megfelelő hálozat létrehozása érdekében 4 számítógépet, vagy további hubokat és switcheket is csatlakoztathat. A fantasztikusan gyors (max. 54Mbps) beépített Vezeték nélküli-G (802.11g) Acces Point segítségével 32 db vezeték nélküli eszközt kapcsolhat a hálózatba, kiküszöbölve az épületen keresztül tekergő kábel rengeteget. Kompatibilis a Vezeték nélküli-B (802.11) eszközökkel, max. 11Mbps sebességgel. A számítógépek rendszerbe kapcsolása után, megoszthatja file-it, nyomtatóit, merev lemez helyeit és más forrásait. A Gateway Router funkció az egész hálózatnak engedélyezi a nagy sebességű Internet kapcsolat megosztását. Mindezeken felül, egy beépített telefon adapterrel is rendelkezik, mely kiváló minőségű, jó tulajdonságokban gazdag telefon szolgáltatást biztosít a nagy sebességű internet kapcsolaton keresztül, még akkor is, amikor Ön éppen az interneten szörföl. 2 darab, függeltenül működő (mint 2 telefon vonal) szabvány telefon csatlakozóval rendelkezik. Megfelelő Internet telefon szolgáltató segítségével alacsony tarifájú helyi és távolsági beszélgetéseket bonyolíthat és sok más speciális telefon funkcióhoz juthat.
Adatai és magán szférája védelme érdekében, a Vezeték nélküli-G ADSL Home Gateway egy nagyon fejlett tűzfallal rendelkezik, mely távoltartja az internetes betolakodókat és támadókat. A vezeték nélküli ávitel védelméről a hatékony WPA adat titkosítás gondoskodik. Bármely web böngészővel pillanatok alatt konfigurálható.
A Linksys 2 portos Vezeték nélküli-G ADSL Gateway hálózatának szíve, használatával a jövőbe csatlakozik.
   
Az adapter nettó ára: 24.950.-
fel
IP telefonok
termekkepLinksys CIT200 Vezeték nélküli VoIP telefon

Szélessávú hálózatokon használható VoIP telefonkészülék. DECT rendszeru vezeték nélküli kivitel, kültéren kb. 300, beltérben kb. 50 méteres hatótávolsággal. A számítógéphez USB 1.1 porton keresztül kapcsolódik. VoIP internetes telefonrendszerekkel használható, támogatja a Skype szolgáltatást.

Nettó ára: 11.850.-


fel
termekkepLinksys CIT300 Dual-Mode internet telefon szett.

Élvezze a vezeték nélküli szabadságot Skype használat közben! Többé nem szükséges számítógépe elott ülnie, ha beszélgetni szeretne Skype partnereivel. A Linksys iPhone Dual-Mode vezeték nélküli Internet Telephony Kit csomagjában megtalálhatja a kézi beszélot, a töltot, az USB bázis állomást, melyet a számítógépéhez kell csatlakoztatnia. A Dual-Mode segítségével csatlakoztathatja vezetékes vonalát is az eszközhöz. Kiválaszthatja hívás elott, hogy a Skype-ot, vagy a telefonvonalat szeretné-e használni.
A berendezés kicseng, ha bejövo Skype, vagy SkypeIn hívás érkezik és kiírja a hívófél azonosítóját a képernyőre. Támogatja a hívástartást és a Skype VoiceMail szolgáltatást is. Hívás közben némíthatja a mikrofont, de akár ki is hangosíthatja a beszélgetést.

Összefoglalva, a Linksys iPhone Dual-Mode Vezeték nélküli Internet Telephony Kit segítségével felhívhatja Skype partnereit, vagy használhatja a vezetékes telefon vonalat. Élvezheti a vezeték nélküli telefonálás minden elonyét és kényelmét, ráadásul jó minoségben kommunikálhat a Skype-on keresztül anélkül, hogy számítógépe elott kellene ülnie.

A telefon szett nettó ára: 15.750.-
fel
termekkepLinksys SPA901 VOIP telefon

Egy vonalas kis irodai vagy otthoni VoIP telefonkészülék. közvetlenül internetes telefonszolgáltatóval (NeoPhone, 3C) vagy VoIP telefonközponttal is használható. A beállítást a web-alapú menü segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén.

A telefon nettó ára: 12.950.-
fel
termekkepLinksys CIT400 SKYPE cordless telefon kit Dual Mode

Élvezze a vezeték nélküli szabadságot Skype használat közben! Többé nem szükséges számítógépe előtt ülnie, ha beszélgetni szeretne Skype partnereivel. A Linksys iPhone Dual-Mode vezeték nélküli Internet Telephony Kit csomagjában megtalálhatja a kézi beszélőt, a töltőt, az USB bázis állomást, melyet az ethernet hálózatához kell csatlakoztatnia. A Dual-Mode segítségével csatlakoztathatja vezetékes vonalát is az eszközhöz. Kiválaszthatja hívás elott, hogy a Skype-ot, vagy a telefonvonalat szeretné-e használni.
A berendezés kicseng, ha bejövő Skype, vagy SkypeIn hívás érkezik, és kiírja a hívófél azonosítóját a képernyőre. Támogatja a hívástartást és a Skype VoiceMail szolgáltatást is. Hívás közben némíthatja a mikrofont, de akár ki is hangosíthatja a beszélgetést.

Összefoglalva, a Linksys iPhone Dual-Mode Vezeték nélküli Internet Telefon szett segítségével felhívhatja Skype partnereit, de használhatja a vezetékes telefonvonalat is. Élvezheti a vezeték nélküli telefonálás minden előnyét és kényelmét, ráadásul jó minőségben kommunikálhat a Skype-on keresztül anélkül, hogy számítógépe előtt kellene ülnie. Használatához számítógépre sincs szükség, mert a Skype program már előre telepítve van a telefonra.

A szett nettó ára: 29.850.-
fel
termekkepLinksys SPA921 VOIP telefon

Egy vonalas üzleti/irodai telefonkészülék. Használható közvetlenül internetes telefonszolgáltatóval vagy VoIP telefonközponttal is. Kihangosítható, kijelzi a hívó azonosítóját, hívásvárakoztatás, konferencia és további extra szolgáltatások. Egyszeruen telepítheto és használható. A beállítást és használatot a telefon saját nagyméretu LCD kijelzoje, menürendszere és a web-alapú menüje segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén.

A telefon nettó ára: 18.450.-
fel
termekkepLinksys SPA922 VOIP telefon

Egy vonalas üzleti/irodai telefonkészülék, Power over Ethernet képességgel. Használható közvetlenül internetes telefonszolgáltatóval vagy VoIP telefonközponttal is. Két kapcsolt Ethernet porttal rendelkezik. Kihangosítható, kijelzi a hívó azonosítóját, hívásvárakoztatás, konferencia és további extra szolgáltatások. Egyszeruen telepítheto és használható. A beállítást és használatot a telefon saját nagyméretu LCD kijelzoje, menürendszere és a web-alapú menüje segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén. A Power over Ethernet képessége lehetové teszi, hogy a tápellátás az Ethernet kábelen történjen, így nem szükséges külön tápegység a használathoz. Üzemeltetheto PoE készlettel vagy PoE képességu Ethernet switch-rol is.

A telefon nettó ára: 23.950.-
fel
termekkepLinksys SPA941 VOIP telefon

Kettő/négy vonalas kiváló üzleti/irodai telefonkészülék. Használható közvetlenül internetes telefonszolgáltatóval vagy VoIP telefonközponttal is. Kihangosítható, kijelzi a hívó azonosítóját, hívásvárakoztatás, konferencia és további extra szolgáltatások. Egyszerűen telepíthető és használható. A beállítást és használatot a telefon saját nagyméretű LCD kijelzője, menürendszere és a web-alapú menüje segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén.

A telefon nettó ára: 21.550.-
fel
termekkepLinksys SPA942 VOIP telefon

Kettő/négy vonalas kiváló üzleti/irodai telefonkészülék. Használható közvetlenül internetes telefonszolgáltatóval vagy VoIP telefonközponttal is. Kihangosítható, kijelzi a hívó azonosítóját, hívásvárakoztatás, konferencia és további extra szolgáltatások. Egyszerűen telepíthető és használható. A beállítást és használatot a telefon saját nagyméretű LCD kijelzoje, menürendszere és a web-alapú menüje segíti. Az Ethernet hálózat bármely végpontján használható, nem szükséges telefonközpont programozása vagy átkábelezés egy áthelyezés esetén.

A telefon nettó ára: 25.950.-
fel
office@cobacom.hu; Tel.: +36-30 990 2825; +36-30 996 2450webdesign: b-gs.hu